Рецепти

“Колобки” – сирні і картопляні. Розповідаю як готую.

Зараз напевно в кожному кафе або ресторані подають кульки, а при замовленні і пропонують покуштувати цю страву. Ось і я хочу поділитися своїми рецептами кульок з читачами мого каналу. І пропоную два варіанти, а який вам сподобається більше – поділіться в коментарях.

1-й РЕЦЕПТ (Солодкий): інгредієнти:сир 300 грсахар 5 ст.л. борошно 250-300 гр2 яйцаванілінсода 0,5 ч.

л. рослинна олія 5 ст. л.

цукрова пудра 2-3 ст. л. приготування: 1.

Яйця збити трохи з сахаром2. Додати сир, соду, ванілін і всипати просіяне муку3. Вимісити тесто4.

Скачати невеликі кульки і обваляти в манке5. У глибокій каструльці розжарити рослинне масло і по 5-6 кульок опускати в киплячу олію, перевертаємо.6.

Коли кульки підрум’яняться з усіх боків, викладати на паперовий рушник, для вбирання надлишків масла7. При подачі на стіл, за бажанням можна посипати кульки цукровою пудройНа фото моя дочка Юля2-РЕЦЕПТ (з картоплі): інгредієнти: 600 гр картофелясольмолотая паприка за вкусустоловая ложка крахмала200 гр сиру мукапаніровочние сухарі2 яйцарастітельное масло приготування: 1. Картоплю відварити , злити всю воду, добре пом’яти і відразу додати сіль за смаком і крохмаль.

Гарненько все вимішати і дати остить2. Сир нарізати кубиками 1х1 см. 3.

З картоплі сформувати кульки, потім зробити коржі і в серединку покласти кубик сиру і защипати. І знову надати форму кульки. І так все кульки укласти на піднос.

4. У каструлю влити рослинне масло і розжарити його на невеликому вогні.5.

Кожен картопляний кульку обваляти в борошні, потім у збитому яйці і в ув’язненні в панірувальних сухарях, які попередньо я змішала з меленою солодкою паприкою, і так вчинити з усіма.6. Тепер кульки опустити шумівкою в масло по 5-7 штук і обсмажити до золотистого кольору.

Викладати на тарілку, застелену серветкою7. Подавати ці кульки можна зі сметаною або соусом автора каналу Дзен “с. Гавриленко/Моя улюблена кухня” Все! Страва готова! Приємного апетиту!Спасибі, що дочитали статтю до кінця.

Якщо вам сподобався мій рецепт, будь ласка оцініть або напишіть коментар. Ще ви можете підписатися на мій канал с. Гавриленко / Моя улюблена кухня, щоб не пропускати нові рецепти.

Related posts

Leave a Comment